Chat with us, powered by LiveChat

DIY Karácsonyi Gömb Díszítő Készlet

A karácsony a sarkon van, engedje meg, hogy gyermekei saját gömb díszekkel díszítsék a karácsonyfát.

A csomag összetevői: 1x DIY Karácsonyi Gömb Díszítő Készlet (Ez a termék egy fát, 3 rajzgömböt és 8 színes tollat ​​tartalmaz, az elemeket nem tartalmazza).

A MISTERMEGA megajándékoz! Amikor gyermekeknek szóló terméket rendel meg kap mellé egy ingyenes könyvet gyermek kifestőkönyvekkel és interaktív játékokkal.

A könyv PDF formátumban van, és a megrendelés összegyűjtését követően e-mailben megkapja.

Rendeljen most, és a következő terméket kapja:
Csütörtökön 02.12.2021 - Szerdán 08.12.2021.

14 napos garancia.
Ha nem elegégedett a termékkel, visszatérítjük a vételárat. Részletek:

16.100Ft 7.800Ft + Ingyenes szállítás

Rendes ár:
16.100Ft
Akciós ár:
7.800Ft

Ma megrendeli Csütörtökön 02.12.2021 kézbesítik

Mennyiség:

Pillanatnyilag 13 ember nézi ezt a terméket!

A termék nem elérhető a fizikai üzletekben!

Szállítási értesítés
Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy biztosítsuk a termékek szállítását, amilyen gyorsan csak lehet, így a csomagokat átalában még a rendelés napján elküldjük. Ennek ellenére a kézbesítési szolgáltatások miatt kialakulhatnak kisebb késések, ezért amennyiben nem kapja meg a csomagját a megadott határidőn belül, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az [email protected] címen. Köszönjük a megértést!

Vásárlói vélemények

5 értékelés

Nagyszerű, hogy személyes érintéssel díszíthetjük a karácsonyfát, elkészítettük a gömböket a nagyszülőknek, és ők is oda vannak értük!

T***


Ezt a terméket a gyerekeknek vásároltam, hogy kicsit eltereljék a figyelmüket, de most mindannyian festjük a gömböket a családban. Legjobb termék!

E*****


Alig várom, hogy a karácsonyfánkat idén gyönyörű gömbök díszítsék, ami egy kellemes karácsonyi összejövetelre emlékeztet.

A****


Gyermekeink egyszerűen nem hagyhatják abba a gömbök festését. Végre egy olyan játék, amellyel gyönyörű emléket tudnak létrehozni.

N***


Idén az adventi naptár helyett úgy döntöttünk, hogy minden nap egy karácsonyi gömböt festünk egy csokoládé helyett. Jó ötlet!

K***


16.100Ft 7.800Ft